Siirry pääsisältöön
keuda2017
Et ole kirjautunut. (Kirjaudu)
  • Suomi ‎(fi)‎
    • English ‎(en)‎
    • Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
    • Svenska ‎(sv)‎

KEUDA

Sivun polku
  • Etusivu / ►
  • Kurssit / ►
  • Palvelualat / ►
  • Ravintola ja catering
Näytä kaikki

Asiakaspalvelu

Ruokapalvelu

13 HR 16 te 1 Hotelli-, ravintola- ja catering-alan PT
Yhteenveto
Aleksia 2/2019- 1/2020
Yhteenveto
ItserekisteröityminenItserekisteröityminen
Erityisruokavaliot
Yhteenveto
Itserekisteröityminen
Hygieniaosaaminen
Yhteenveto
Itserekisteröityminen
Hygieniaosaaminen
Yhteenveto
JPE_HR_17_N_E Hotelli,- ravintola ja cateringala
Yhteenveto
Itserekisteröityminen
JPERAMA18TE
Yhteenveto
Itserekisteröityminen
JPERC18ATE
Yhteenveto
Itserekisteröityminen
JPERC18Fazer
Yhteenveto
Itserekisteröityminen
JPERC19ATE
Yhteenveto
Itserekisteröityminen
JSRC19 Etätehtävät
Yhteenveto
Itserekisteröityminen
JSRC19BTE
Yhteenveto
Itserekisteröityminen
JSRC19BTE Työelämässä toimiminen, pakollinen (2 osp
Yhteenveto
Itserekisteröityminen
JSRC20ATE
Yhteenveto
Itserekisteröityminen
Leijona Catering 2019
Yhteenveto
Itserekisteröityminen
Ranskan alkeet
Yhteenveto
Itserekisteröityminen
RC18 ravintola- ja cateringalan pt
Yhteenveto
Restaurant Customer Service
Yhteenveto
Itserekisteröityminen
SKAT 2019 SKAT
Yhteenveto
Itserekisteröityminen
Yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta Nulo Irmeli
Yhteenveto
Itserekisteröityminen
Ohita

Navigointi

  • Etusivu

    • Kurssit

      • Auto ja logistiikka

      • Hyvinvointi

      • Liike-elämä

      • Luonnonvara ja ympäristö

      • Palvelualat

        • Elintarvike

        • Johtaminen

        • Lähiesimiestyö

        • Matkailu

        • Ravintola ja catering

          • Asiakaspalvelu

          • Ruokapalvelu

          • 13 HR16 te1

          • Aleksia 2019

          • Erityisruokavaliot

          • HYGOS2011

          • Hygiosaminen

          • JPE_HR_17_N_E

          • JPERAMA18TE

          • JPERC18ATE

          • JPERC18Fazer

          • JPERC19ATE

          • JSRC19

          • JSRC19BTE

          • JSRC19BTE Työelämässä toimiminen, pakollinen

          • JSRC20ATE

          • Leijona Catering 2019

          • Ranska

          • RC18

          • Restaurant Customer Service

          • Aleksia 2019 SKAT

          • Yritystoiminta

        • Tekstiili ja muoti

        • Tuotannon esimiestyö

        • Tapahtumatuotanto_1

        • Myynti

        • Aspa20B_1

        • Aspa 20B 2

        • Aspa20B2

        • 20B2 Työyhteisössä toimiminen_1_1

        • 20B2 Työyhteisössä toimiminen_1_1_1

        • Aspa20B_1_1

        • Aspa 20D

        • EA 1 ja hätäEA

        • Ensiapukurssi Riitta (EFR)

        • Henkilöstöravintola

        • Palvelukeittiö1

        • Tekstiilihuollon hygieniavastaava_1

        • JPAPUKI18 Tieto- ja viestintätekniikka

        • JSRC19rekry2

        • JSRP20ATFazer

        • Kahvila

        • Annen kahvila

        • Kahvila-kopioitava

        • Korona, Marja

        • Erva

        • lounas

        • Lr-valmistus

        • mavi 17b

        • Osaava Uusimaa

        • Palvelukeittiö_1

        • Testi

        • Ravintola- ja cateringalan PT

        • Karoliina

        • Suurkeittiön ruokatuot. Marja

        • rapa

        • Eija

        • Marja

        • NLRC19 + NLRC18 Työelämässä toimiminen, valinnainen

        • Urakka-tpo-pohja

      • Teknologia ja rakentaminen

      • Yhteiset valinnaiset ammatilliset tutkinnon osat

      • Yhteiset tutkinnon osat

      • Aikuisten perusopetus ja Valma

      • Muu toiminta

      • Verkkokurssitarjotin

      • Workseediin yhdistetyt Moodle-kurssit

Saavutettavuusseloste

Et ole kirjautunut. (Kirjaudu)
Etusivu
Yhteenveto tietojen säilytyksestä
Hanki mobiilisovellus